top of page

Velkommen til oss!

I sommer har Vanja og jeg lyst til å invitere 5-6 personer til oss i Linköping, til en "bohemsk langhelg". Her blir det maling, bading i bassenget, nyting av sol, god mat og drikke, og sikkert temmelig dype samtaler utover sommernettene... 

Livet skal nytes!

Hos oss skal du få du slappet ordentlig av og kost deg maksimalt, samtidig som du får lære spennende og nyttige maleteknikker. Livsfilosofering, meditasjon og samtaler med nye venner er også verdifullt. Omgivelsene våre midt i naturen, helt for oss selv, bidrar til indre ro og tilstedeværelse her og nå. Her tar du pause fra stress og jag! 

Vi skal oppvarte deg med god mat og godt drikke, og alt er inkludert i prisen; malekurs, maling, lerreter og ellers alt utstyr, komfortabel overnatting i nydelig bohemsk stortelt, frokost, lunsj og middag – med drikke. Vi gleder oss til koselige sommerkvelder ved bassenget eller på vår "bohemske terrasse", med dype samtaler og noe godt i glasset...

Du trenger ikke ta med deg noe annet enn badetøy, sovepose og tannbørste!

Det eneste du sørger for selv, er reisen til og fra Linköping. Vi kan anbefale www.flixbus.se og www.sj.se, og vi henter deg naturligvis på tog- eller busstasjonen.

Skulle været mot formodning svikte oss, skal vi få det like koselig inne! 

Dato:
25 - 28. juli 2024
Pris:
Kr 6.900,-!
F78B00B1-E325-41B1-AB27-2C7B59D76059_1_102_a.jpeg
E60B6D61-939C-42C1-BBC5-04BC0CFE266F_4_5
Skjermbilde 2024-05-04 kl. 18.28.22.png

Program

Torsdag 25. juli

Vi avtaler nærmere når du trenger å hentes på tog- eller busstasjonen – hvis du ikke kjører egen bil.

Vi tar en bli-kjent-kveld med bobler i glassene, diverse tapas/snacks – og gjerne et nattbad i bassenget.

Fredag 26. juli

Vi vekkes av fuglene og starter dagen ca kl 08.00.

Vi spiser frokost, bader og soler oss, og setter i gang med en male-økt sånn i ti-/halv elleve-tiden. Tema for dagen er "Skyer og himmelsk lys". Vi er litt fleksible på tidspunktene denne helgen, men du vil få rikelig med tid til å male!
Lunsj ca kl 13-14, før vi fortsetter med en herlig kombinasjon av maling, bading, soling – og kanskje en forfriskende sommerdrink eller to...

Vi tar oss tid til å hvile ved bassenget mens middagen gjøres klar. Den inntas ca kl 19, før vi fortsetter å nyte den avslappede atmosfæren og det gode selskapet... Og kanskje har du lyst til å male litt til? Feel free!

Lørdag 27. juli

Vi repeterer i store trekk fredagen, gjerne i kombinasjon med en liten tur i den vakre naturen rundt oss. 
Malerisk tema for dagen: "Solnedgang". Har du andre ønsker om tema, så si fra.

Søndag 28. juli

Vi samles til frokost, og fram til din avreise er det sol og bad som står i fokus, og vi sørger også for lunsj for de som ennå ikke har vendt nesen mot Norge.

Spørsmål og svar

:: Hvordan melder jeg meg på?
 
   Ved å sende oss en epost der du skriver at du vil være med. Oppgi om du har spesielle behov (f.eks. vedr maten). Du vil da få tilsendt en faktura på den første delbetalingen, kr 3.000,-. Neste faktura på det resterende beløpet (3.900,-) sendes ut med forfallsdato ca to uker før kursstart. 
Det er førstemann til mølla som gjelder, så ikke vent for lenge.

:: Hvordan får jeg med meg maleriene hjem?
   Det finner du svar på her. Vi forbereder nåler og vi har plastfolie.
:: Jeg har spesielle behov vedrørende maten. Kan dette tas hensyn til?

   Selvsagt! Bare gi oss beskjed så snart som mulig.

:: Vil jeg få refundert kursavgiften ved en eventuell avlysning?

   Naturligvis! En avlysning vil forøvrig kun være aktuelt hvis Igor blir syk, eller om naturkatastrofer, krig, aliens, pandemi eller annet forhindrer oss – eller om det mot formodning skulle bli for få påmeldte. Du vil uansett få refundert 100% av din innbetaling.

:: Er det god plass i teltet?
 

   Veldig! 6 m i diameter, 3,6 m i høyden. Det er plass til hele 14 personer i sovepose, så 5 personer får god plass. Vi henger opp tekstiler som vil gi deg ditt eget private "avlukke", og vi sørger for at du ligger godt på feltseng. Ta med sovepose! Teltet står forresten få meter unna bad/wc inne i huset, og inngangsdøren står ulåst. Du er selvsagt også velkommen til å ta med ditt eget telt om du foretrekker det.

:: Må jeg ha erfaring med maling for å bli med på dette?
 

   Absolutt ikke. Dette passer for både de som aldri har tatt i en pensel, og for erfarne malere. Du kommer ikke hit for å imponere hverken Igor eller de andre deltakerne, vi skal ha det moro, og utforske maleteknikker sammen. 

 

:: Er det langt til Linköping?

   Alt er relativt! Fra Oslo tar det ca 6 timer å kjøre med bil.

:: Jeg har ømfintlig hud. Er det klor i bassenget?

 

   Vi er så glade for at du lurer på akkurat det!  
Nei, null klor. Vannet (fra egen brønn) renses ved hjelp av ozon, som er helt ufarlig, lukt- og smaksfritt. Badevannet er faktisk så rent at det kan drikkes!

 

:: Fins det dyr hos dere?

   Ja, vi har både hund og katt, som er veldig sosiale og herlige! De løper fritt ute. 

Har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt! 

bottom of page