top of page
Tilbakemeldinger

Takk til Igor og de andre deltagerne etter et oppvåknende kurs i Trondheim i helgen . Jeg fikk masse aha opplevelser .Igor er en super lærer og en hærlig personlighet . Jeg hadde bare malt med akryl maling og dette var min første opplevelse med oljemaling .Tusen takk Igor .Kommer gjerne på kurs med deg igjen. 
 Synnøve Martinsen

Stor takk for to fine kvelder med skyer og himmelsk lys! Med sin rause personlighet skaper Igor raskt et trygt og aksepterende rom for undring, lek og maleglede. Her lærer du en intuitiv frigjørende maleteknikk som gir bildene et mye mer organisk, sannferdig uttrykk. Samtidig deler Igor interessant kunnskap og personlig innsikt rundt kreativitet og livets prosesser med herlig humor og varme. Har du prestasjonsangst eller bare vil bli en bedre maler, er dette kurset du skal gå på! 

– Hilsen Jorunn Fencl Pedersen

Tusen takk for et supert kurs; veldig inspirerende, gøy, avslappende og bevisstgjørende Igor ser hver og en, bidrar med masse livsvisdom og hjelper oss å være til stede i øyeblikket - uten å dømme om maleriet er fint eller ikke, stygt eller pent. Veldig lærerikt.

Jeg anbefaler absolutt Igors malekurs, og er klar for å melde meg på neste.

– Kristin A. Norenberg

Om du har lyst på malekurs, velg deg et med Igor. Dette er uten tvil det beste malekurset jeg har vært på og anbefaler på det sterkeste å delta. Jeg har vært på andre veldig bra malekurs også, men dette skiller seg ut i hvordan Igor på en magisk måte klarer å sjonglere malertekniske metoder, redskap og teori med filosofi og klarer å skape en nærmest hypnotisk stemning både i fellesskapet og i hver og en av oss deltakerne. Det ga en veldig tydelig tilstedeværelse og jeg klarte å skape uten å tenke.

Jeg er en person som sliter en del med prestasjonsangst, spesielt i en kurssetting, selv om jeg har malt masse i mange år, men den lærte jeg å kvitte meg med. Kurset er akkurat like nyttig for nybegynnere, som for de med erfaring.

– Gunn Åse Letnes

 

På min Facebook-gruppe "Igor Meyer malekurs" kan du skrive din anmeldelse. 

18111278224214087.jpg

Dette kurset gav meg fullstendig sjølvtillit og malarglede!

Er du fersk i faget,så anbefaler eg også nettopp deg til å ta dette kurset. Å være nybegynner her, er bærre pluss! Fekk so gode og kloke ord på min veg,at sjølvinnstinktet mitt vart heilt profesjonelt takk til # kreativklynge og til Igor for supert kurs, som eg anbefaler på det sterkaste!

– Heidi Endal

Igor er et fantastisk godt menneske som er god på å lære andre til å bli den beste utgaven av seg selv. Han lærte meg å lage oljemalerier på en helt annen måte enn jeg har lært på tidligere kurs, samtidig som han lærte oss kreativ tenking. Har du ønske om å lære å male vil jeg på det varmeste anbefale deg å ta kontakt med Igor Meyer.

– Hilsen Rigmor Torhus

Tilbakemeldinger etter malekurset på klosteret i Tolfa, Italia oktober 2019
Skjermbilde 2019-11-18 kl. 20.10.55.png
Skjermbilde 2019-10-02 kl. 14.19.43.png

Takk for fine lærere og fantastisk service og Italias beste mat og vin, og ikke minst takk for alle fine deltagere og fantastisk uke! Dette er terningkast 6!

– Randi Alstrup.

Først av alt vil jeg si at mottagelsen når man reiser mye er viktig for meg/oss, (...) Vi ble mødt med iskald sjampis i fantastiske omgivelser, takk Igor og Vanja. Ikke nok med det, programmet ble fulgt til punkt og prikke, vi visste hva vi hadde å forholde oss til, sykt deilig. Det var alltid nok av ALT....første dagen begynte vi å stresse for å kjøpt inn ting, vann, vin, snacks osv...totalt unødvendig....vi kunne faktisk senke skuldrene fordi alt var på plass til enhver tid, den nydeligste mat, den beste drikken, vann , you name it. Når personalet hadde gått hjem for kvelden sto vin på bordet i oppholdsrommet for de som måtte ønske det og betaling av det tok vi neste dag men heller ikke da var det viktig for vertene. Dette har satt seg skikkelig fast hos meg, for en raushet! for en opplevelse Igor Meyer og Vanja Pavlasevic! Det å bli vekket om morgenen med en ut av seg selv opplevelse i form av en "hymne" som gjaller gjennom klosteret, og kontakt og samvær med folkene som dreiv dette stedet og gjorde alt mulig var ubetalelig...at vi tillegg fikk gode kurs og god hjelp og innføring i det kunstneriske toppet jo alt 👏👏👏 dette vil jeg ha mer av, det er helt sikkert, god klem fra Siw og Geir.

– Siw Follnes.

En opplevelse for livet!! Både kursholdere og kursdeltakere gjorde uken uforglemmelig. Det var en egen spesiell god og rolig energi på klosteret som en til tider nesten kunne ta på fysisk. Mat, atmosfære og menneskene gjorde uken fullkommen.

– Hanne–Mari Gjøsæter.

Beste malekurs jeg har vært med på.

– Ylva Bente Ihlen.

Fantastisk flott sted.
Fantastisk flotte kursledere.
Fantastisk flotte male gjeng.
En fantastisk flott minnerik tur i Tolfa.
-har ikke noe å sette ned fingeren på.
Glede med tommel opp.

–  Ingjerd A. Gamst Hildebrandt.

Tusen takk Igor, Vanja, Ellen og hver enkelt kursmedlem som sammen gjorde denne uken uforglemmelig! Og så den vidunderlige maten, da,mmmm!❤Varme klemmer til alle!😊

– Anne-Lise Breivik.

Kjære alle sammen, lærere, medelever, ansatte, eiere og ikke minst la mama Luciana, tusen takk for en uforglemmelig uke med inspirerende undervisning, flotte soulfood-foredrag og verdens aller beste mat!

Takk til alle sammen for en flott tur. Dette var en skikkelig inspirasjonsuke for å fortsette å male!🎨 Og for en plass! 😍

– Annette Sollie. 

På min Facebook-gruppe "Igor Meyer malekurs" kan du skrive din anmeldelse. 

bottom of page