Tilbakemeldinger

Etter malekurset i Tolfa oktober 2019

Først av alt vil jeg si at mottagelsen når man reiser mye er viktig for meg/oss, når vi har henta bagasje, sjekka inn og ut opp til flere ganger og kanskje har hatt dårlig tid på dette og til syvende og sist når bestemmelsesstedet så er det verken vått eller tørt å få fatt i....FOR en nedtur ...Det skjedde ikke i Tolfa...vi ble mødt med iskald sjampis i fantastiske omgivelser, takk Igor og Vanja. Ikke nok med det, programmet ble fulgt til punkt og prikke, vi visste hva vi hadde å forholde oss til, sykt deilig. Det var alltid nok av ALT....første dagen begynte vi å stresse for å kjøpt inn ting, vann, vin, snacks osv...totalt unødvendig....vi kunne faktisk senke skuldrene fordi alt var på plass til enhver tid, den nydeligste mat, den beste drikken, vann , you name it. Når personalet hadde gått hjem for kvelden sto vin på bordet i oppholdsrommet for de som måtte ønske det og betaling av det tok vi neste dag men heller ikke da var det viktig for vertene. Dette har satt seg skikkelig fast hos meg, for en raushet! for en opplevelse Igor Meyer og Vanja Pavlasevic! Det å bli vekket om morgenen med en ut av seg selv opplevelse i form av en "hymne" som gjaller gjennom klosteret, og kontakt og samvær med folkene som dreiv dette stedet og gjorde alt mulig var ubetalelig...at vi tillegg fikk gode kurs og god hjelp og innføring i det kunstneriske toppet jo alt 👏👏👏 dette vil jeg ha mer av, det er helt sikkert, god klem fra Siw og Geir.

– Siw Follnes.

Beste malekurs jeg har vært med på.

– Ylva Bente Ihlen.

Fantastisk flott sted.
Fantastisk flotte kursledere.
Fantastisk flotte male gjeng.
En fantastisk flott minnerik tur i Tolfa.
-har ikke noe å sette ned fingeren på.
Glede med tommel opp.

–  Ingjerd A. Gamst Hildebrandt.

Tusen takk Igor, Vanja, Ellen og hver enkelt kursmedlem som sammen gjorde denne uken uforglemmelig! Og så den vidunderlige maten, da,mmmm!❤Varme klemmer til alle!😊
– Anne-Lise Breivik.

Kjære alle sammen, lærere, medelever, ansatte, eiere og ikke minst la mama Luciana, tusen takk for en uforglemmelig uke med inspirerende undervisning, flotte soulfood-foredrag og verdens aller beste mat!

En opplevelse for livet!! Både kursholdere og kursdeltakere gjorde uken uforglemmelig. Det var en egen spesiell god og rolig energi på klosteret som en til tider nesten kunne ta på fysisk. Mat, atmosfære og menneskene gjorde uken fullkommen.
– Hanne–Mari Gjøsæter.

Takk til alle sammen for en flott tur. Dette var en skikkelig inspirasjonsuke for å fortsette å male!🎨 Og for en plass! 😍

– Annette Sollie. 

Takk for fine lærere og fantastisk service og Italias beste mat og vin, og ikke minst takk for alle fine deltagere og fantastisk uke! Dette er terningkast 6!

– Randi Alstrup.