top of page

Om oss

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 13.25_edited.
Igor Meyer

Når Igor bestemmer seg for å starte på et nytt kapittel i livet, kan mye skje. De foregående – og de nåværende – kapitlene forteller om en mann med mange fasetter; han har bl.a. bakgrunn som spesialeffektsminkør i filmbransjen, foredragsholder, lederutvikler, 

business-coach, forfatter, NLP-coach, hypno-terapeut – og kunstmaler! 

De som har opplevd Igors malekurs, rapporterer om mye læring på kort tid. Ikke bare innen maleteknikk, men også når det gjelder livsfilosofi, livsmestring, tankens kraft, og viktigheten av å jobbe med temaer som selvbilde og overbevisninger.

Arbeidene hans er symbolbilder. Tilstander, verdier og følelser uttrykt ved landskap og himler. Det himmelske, sakrale lyset er et gjennomgangstema, og maleriene hans vekker tanker i oss om konflikten mellom frihet og ensomhet, balansen mellom ro og melankoli, kaos og orden, og om naturens evige kjærlighet og skjønnhet. 

Gled deg til å skape dine mesterverk etter Igors demonstrasjoner (og han demonstrerer mye!), og under hans personlige veiledning!

Nedenfor ser du noen av Igors arbeider. Klikk på bildene.

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 14.49.06.png
Vanja Pavlasevic

Det er umulig å beskrive Vanja med få ord. Hun er utdannet sivilingeniør, og er adjunkt ved Universitetet i Linköping, der hun i mange år bl.a. har undervist i industri-design og produktutvikling.

I denne sammenhengen har hun utviklet et undervisningsopplegg med croquis-tegning, som har vist seg å være så bra pedagogisk at selv de som aldri har tegnet før, opplever stor fremgang i løpet av noen timer. (Croquis er rask tegning etter naken modell som hyppig endrer positur).

I klosteret i Tolfa er det din tur til å få ta del av dette. 

Men dette er bare en liten del av Vanjas hverdag. Hun er nemlig også utdannet hypnoterapeut, og har i tillegg en sjeldent sterk begavelse som healer, klarsynt og åndelig medium. 

Hvem vet hva som venter oss i det gamle fransiskanerklosteret..?

Vanja vil også fungere som ekstralærer under Igors malekurs.

Klikk på bildene nedenfor, og se eksempler på Vanjas croquis-tegninger (og ett maleri).

bottom of page