top of page

Priser og vilkår

Prisen på hele arrangementet er NOK 14.900,-.

 

Påmeldingsfrist: 6. juni 2020 (fristen forlenges hvis det er tilstrekkelig mange som har meldt seg på innen fristen).


Ved påmelding skal det betales et depositum på NOK 4.900,-.

Restbeløpet på NOK 10.000,- må være på vår konto senest 4 uker før kursstart. Bare følg forfallsdato på fakturaene.
Faktura på depositumet sendes så snart påmeldingen er registrert. ​​

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 11.55.40.png

Eksempel på dobbeltrom. Samtlige rom – og de 9 felles badene – er nyoppussede!

Ikke inkludert i prisen


Reisen til og fra Roma ​er ikke inkludert i prisen. Du må selv bestille og betale din flyreise. Det er trivelig og ikke minst praktisk at flest mulig kommer med samme fly. Dette kan deltagerne kommunisere sammen om på en lukket Facebookgruppe for alle som er påmeldt. Du får info om denne ved påmelding. 

OBS!
Vær også oppmerksom på at du må ha egen reise- og avbestillingsforsikring som dekker kostnadene dersom kurset mot all formodning skulle måtte avlyses pga omstendigheter man ikke rår over (f.eks. pandemi, naturkatastrofe, uroligheter, arrangøren blir syk o.l.). Vi anbefaler også at du tegner forsikring som dekker dine kostnader dersom du skulle måtte avlyse din deltagelse senere enn fristene som det er opplyst om lenger ned på siden.

 

Utstyr utover oljemaling, olje, lerreter og staffeli inngår ikke i prisen. Det er virkelig ikke mye utstyr du trenger å ta med deg, her har du listen:

 • Tegneblokk, str A3 eller større

 • Kullstifter (eller div. blyanter om du foretrekker det)

 • Kullviskelær

 • Fikseringsspray (hårspray kan gå)

 • Pensler 
  Ta med dine favoritter, eller følg Igors råd:
  Minst 10 stk av Søstrene Grenes flate, 4 cm brede pensler med svart skaft og orange bust, og minst 2 pakker skråskjærte pensler. Se foto. 

 • Maleklær

 • Tøyfiller (gamle t-skjorter el.l.)

Inkludert i prisen
 • Overnatting i nennsomt nyoppusset klostercelle (enkelt men vakkert!), 6 netter. Dobbeltrom tilgjengelig om man er to. 

 • Kontinental frokost x 6 (tir-søn)

 • Varm lunsj med husets vin x 5 (tir-lør)

 • 3-retters middag med husets vin x 6 (man-lør)

 • Malekurs med Igor Meyer, 4 dager

  • NYHET! Oljemaling, olje, lerreter og lån av staffeli er inkludert i prisen!

 • Croquis-kurs med Vanja Pavlasevic, 1/2 dag

 • Guidet tur i Tolfa, 1/2 dag

 • Klosteret spanderer busstransport fra og til flyplassen i Roma, 50 minutter unna. Bussen kjører kl 17.30 fra flyplassen på mandagen (vi venter på de som lander kl 17.10!). Dersom du ikke kommer med på bussen, gir vi deg info om alternative måter å ta seg til og fra Tolfa på – men da på egen regning. Ta kontakt.

Det tas forbehold om endringer i kursinnholdet i tilfelle sykdom el.l. Dog skal ikke det nye innholdet oppleves som mindre/dårligere enn det annonserte.​​ Dersom det ikke lar seg gjøre å skaffe fullgod erstatter, eller om kurset av andre grunner må avlyses (f.eks. fordi UD fraråder innreise til Italia) kan kurset måtte avlyses. Kursavgiften vil da ikke refunderes, du må selv sørge for en god reise- og avbestillingsforsikring som dekker dine utgifter i slike tilfeller. Sjekk forsikringsvilkårene grundig.

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 11.58.01.png

Du kan glede deg til å oppleve fantastisk, ekte italiensk mat! Her er det diverse "antipasti" som skal nytes, før lunsjens hovedrett.

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 11.40.09.png

Maten lages med kjærlighet og lidenskap av herlige Luciana. Hun er kjent som Tolfas beste kokk – og er usedvanlig lett å bli glad i!

"Når du tar med i beregningen den summen du uansett ville ha brukt på mat og drikke hjemme i Norge i løpet av uken, så ser du at her får du mye for pengene!"
   
– Tidligere kursdeltager      
Skjermbilde 2019-11-13 kl. 20.16.19.png

Penslene fra Søstrene Grene. Disse er svært billige, men av helt OK kvalitet. Er de utsolgt (det hender!), får du sikkert tak i noe som ligner... 

Andre betingelser – viktig!

 

Ansvarlig arrangør av kurset samt kost & logi på Convento dei Cappuccini Tolfa er Igor Meyer. Han står selv for kursarrangementet samme sted. Han ansvarer ikke for reisene til og fra Roma fra opprinnelseslandet, da disse bestilles og organiseres av hver enkelt deltager.  

Vår avlysning

Prisene vi har fått fra Convento dei Cappuccini Tolfa (klosteret) betinger et minsteantall på 15 personer. Det betyr at vi er avhengige av minst 13 påmeldte (i tillegg til Vanja og Igor) innen fristen som klosteret har satt; 6. juni 2020. Dette regner vi naturligvis med å få til i god tid innen den tid, men om det skulle bli for få påmeldte, kan vi bli nødt til å avlyse arrangementet. Du vil i dette tilfellet få tilbakebetalt hele din innbetaling innen 14 dager etter avlysningen. Eventuelle andre kostnader (flyreise, utstyrsinnkjøp ol) vil du da ikke få dekket fra oss. Sørg for å ha en god avbestillings-/reiseforsikring. Dersom vi bestemmer at arrangementet går som planlagt, og det er plass til flere deltagere, vil påmeldingsfristen utvides.

Din avbestilling

Om du skulle måtte avbestille din deltagelse, gjelder følgende betingelser:

 • Avbestiller du frem til 17. august, får du tilbake 100% av det du har betalt inn – også depositumet.

 • Avbestiller du i perioden f.o.m. 18. august t.o.m. 15. september, får du tilbake det innbetalte beløpet minus depositumet. 

 • Avbestiller du senere enn 15. september, gis ingen refusjon.

 • Du står uansett når som helst fritt til å overdra din plass på kurset til en annen myndig person, helt frem til kursstart. Bare gi oss beskjed om endringen.

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 20.21_edited.

Denne utsikten skal du få oppleve under den guidede omvisningen. Bildet er tatt fra La Rocca, Tolfas høyeste punkt. Du skimter klosteret som den øverste bygningen lengst vekk.

Skjermbilde 2019-11-13 kl. 20.22.57.png
Skjermbilde 2019-11-14 kl. 21.48.39.png
bottom of page