top of page

Finca Los Tanquillos

Velkommen til

Hva er vel bedre en kald, mørk novemberdag enn å vende nesen sydover, og heller

tilbringe en uke på en nydelig, rustikk finca på Gran Canaria?
 

Her skal vi kose oss med deilig canarisk/spansk mat og drikke, bading i bassenget, tilstedeværelse og meditasjon – og vi skal selvsagt male, male, male! Dype samtaler over et glass eller tre utover kveldene skal det nok også bli en råd med... 


Kanskje vil du ta deg en tur på egen hånd i løpet av uken, eller kanskje utvide oppholdet før eller etter kurset? Ta gjerne turen til Maspalomas som ligger 25 minutter unna med bil.

Rommene er vakre og delikate, med både enkeltsenger og dobbeltsenger. 

627AB395-309F-4F73-A95D-AE28CCDE6568_1_105_c.jpeg

Vanja og Igor

Skjermbilde 2024-05-22 kl. 12.58_edited.jpg

Innhold

Dette skjer i løpet av uken

Denne uken vil inneholde en god blanding av malekurs, avslapning ved bassenget med noe godt i glasset, tilstedeværelse og meditasjon. DU velger selv hva du vil være med på og ikke. Kanskje petanque-banen lokker deg? Eller vil du gå deg en tur i det spennende fjellandskapet? Feel free!

Vi skal nyte god mat og drikke, med vekt på det canariske og spanske kjøkkenet. 

Temaene på maleøktene vil ta utgangspunkt i Igor Meyers kunst. Det blir rikelig med demonstrasjoner, som du kan filme og ta bilder av. 

Vi utforsker skyer, både flyktige, spontane og de mer formkonkrete "blomkålskyene". Du får lære hvordan du skaper et troverdig lys i bildene dine, enten du senere vil male himler og landskap, eller andre motiver. Natthimler, sjø og solnedganger blir også temaer i løpet av uken, og du vil få utlevert 4 lerreter å boltre deg på. Det blir malekurs med demonstrasjoner og veiledning fra mandag til torsdag, og du kan selvfølgelig velge å male på egen hånd også på fredagen, som jo blir den siste hele dagen (Igor vil da være tilgjengelig for veiledning hele tiden!).

Vil du male mye og fort, kan du gjerne ta med deg litt ekstra lerreter. 

 

Vi kan også love deg interessante – og gjerne spirituelle – samtaler rundt tilværelsens gåter og mysterier, anført av Igor og Vanja. Du kan bare lytte, hvis du vil... 

 

Så denne uken MÅ du ingen ting, og du trenger ingen erfaring verken med maling eller noe annet. Du trenger ikke tenke på å prestere noe som helst, vi skal sammen utforske, leke oss, nyte livet og ha det moro! 

Dette får du

 • Overnatting, 6 netter

 • Malekurs

 • All mat og drikke

 • Felles transport fra og til flyplassen

 • 4 lerreter som spennes opp på treplate

 • Lån av staffeli

 • 6 pensler, se foto

 • Nødvendige mengder maling og malemiddel (ikke hele tuber)

Alt dette er inkludert i prisen! 

Dette står du selv for

 • Reisen til/fra Gran Canaria

 • Ekstra pensler (minst 10 stk av den du ser på bildet nedenfor, eller lignende)

 • Palett

 • Maleklær

 • Tøy-filler (tørkepapir vil finnes på stedet)

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 

OBS! Les igjennom betingelsene.

Skjermbilde 2023-12-19 kl. 14.22_edited.

Dette er penselen jeg bruker 80% av tiden. En billig (kr 18,90!) og helt utmerket pensel til mine teknikker, fra Søstrene Grene. 
Her kan du bestille den: https://sostrenegrene.com/no/produkter/kreativitet/pensel-p-4008d800

Rommene

Ved å trykke på "Bestill", kan du skrive en epost med din forespørsel/ditt ønske. Oppgi hvilken seng/hvilke senger du er interessert i. Vi svarer deg raskt! 

Når vi er blitt enige (og vi har fått info om spesielle behov vedr f.eks. mat og allergier), sendes faktura på første delbetaling (NOK 5.000,-) til deg pr epost.
 
Etter hvert som bestillingene kommer inn, vil vi gjøre vårt ytterste for så raskt som mulig å oppdatere info på hvert enkelt alternativ nedenunder, med rød skrift. Denne gang tar vi kun inn 14 deltakere.  

ROM 1 er ikke tilgjengelig

Betingelser – viktig

"Førstemann til mølla" gjelder.
Ved påmelding betales et del-beløp på NOK 5.000,-. Faktura på dette sendes pr epost så snart påmeldingen er avtalt mellom oss. 

Restbeløpet (som avhenger av hva slags romtype/seng du/dere velger) må være på vår konto innen forfallsdato på fakturaen du mottar.

Inkludert i prisen:

 • Overnatting i 6 netter

 • Frokost, lunsj og middag, med tilhørende vin. Kun middag på ankomstdagen, kun frokost på avreisedagen

 • Alle malekurs

 • Busstransport fra og til flyplassen​

OBS! Ikke inkludert i prisen:
Reisen til og fra Gran Canaria ​er ikke inkludert i prisen. Du må selv bestille og betale din flyreise. Det er trivelig og ikke minst praktisk at flest mulig kommer med samme fly. Dette kan deltagerne kommunisere sammen om på en lukket Facebookgruppe som etter hvert vi opprettes for alle som er påmeldt. Du får info om denne ved påmelding. 

Dersom dine ankomst- og avreisetider til/fra flyplassen ikke passer med bussen, må du selv ordne med reisen mellom flyplassen og kursstedet. Informasjon om leiebil gis. Dette vil også etterhvert legges ut på Facebook-gruppen.

Viktig! Vær også oppmerksom på at du må ha egen reise- og avbestillingsforsikring som dekker kostnadene dersom kurset mot all formodning skulle måtte avlyses pga omstendigheter arrangøren ikke rår over. 

 

Vår avbestilling

Dersom arrangøren må avlyse pga sykdom eller for få påmeldte, vil alle dine innbetalinger tilbakebetales innen rimelig tid. Utlegg til flyreise o.l. erstattes ikke.

Arrangøren er kun kursarrangør, ikke reisearrangør.

Din avbestilling

Om du skulle måtte avbestille din deltagelse, gjelder følgende betingelser:

 • Avbestiller du frem til og med 31. august 2024, får du tilbake 100% av det du har betalt inn – også første delbetaling.

 • Avbestiller du i perioden f.o.m. 1. september 2024 t.o.m. 16. oktober 2024, får du tilbake det innbetalte beløpet minus første delbetaling. 

 • Avbestiller du senere enn 16. oktober 2024, gis ingen refusjon. Dette pga arrangørens avtaler med kursstedet.

 • Melder du deg på senere enn 16. oktober 2024 (dersom det er ledig plass), er påmeldingen i sin helhet bindende, og du mottar én faktura på hele beløpet.

 • Du står når som helst fritt til å overdra din plass på kurset til en annen myndig person, helt frem til kursstart. Bare gi oss beskjed om endringen.

Sånn, da kan du scrolle litt opp igjen, og klikke på "Bestill" for å sende en epost! 

Ofte stilte spørsmål

Skjermbilde 2024-06-05 kl. 20.19.45.png
Skjermbilde 2024-06-05 kl. 20.46.49.png
Hva gjør jeg hvis jeg ikke får blitt med bussen fra flyplassen?

Da anbefaler vi at du på forhånd bestiller en leiebil på flyplassen. Dette er svært rimelig, de billigste ligger på under 2.000,- for en hel uke! Forslag: www.cicar.com 

Jeg er vegetarianer/har matallergier/-intoleranser. Tas dette hensyn til?

Selvsagt! Bare gi informasjon i god tid, så justerer vi for å gjøre deg like fornøyd som alle andre. Dette gjelder naturligvis også om det er religiøse grunner til ditt kosthold. 

Hvor på Gran Canaria ligger kursstedet?

Finca Los Tanquillos ligger i et spennende fjellandskap i  Ayagaures. Så her får du oppleve et litt annet Gran Canaria enn vi er vant til å se for oss, selv om det ligger bare 20 min kjøretur fra sanddynene i Maspalomas og 30 min fra "den norske byen" Arguineguin. Flyplassen ligger 40 min kjøring unna. Så avstandene er ikke så store på denne øya! 

Jeg er helt uerfaren når det gjelder maling! Er dette noe for meg?

Absolutt! Det viktigste er at du har lyst til å prøve. På mine malekurs handler det ikke om å prestere, men å sammen utforske, leke frem et maleri og ha det gøy! Det er ved å være tilstede i prosessen at de spennende resultatene kan dukke opp. Veiledningen tilpasses hver enkelt, så her kan nybegynnere male sammen med erfarne malere! 

Er det mulig å få male med akrylmaling?

Det kan du absolutt velge, men da må du selv ta med deg maling. Her handler det om oljemaling, men uten terpentin. De fleste som prøver oljemaling etter å ha malt med akryl, blir positivt overrasket over hvor enkelt det er å male med olje! Og noen av teknikkene du lærer denne uken, er definitivt lettere å få til med oljemaling.

Hvordan får vi med oss maleriene hjem?

Vi maler med oljemaling som vanligvis bruker lang tid på å tørke. Men vi benytter malemiddelet Liquin, som gjør at det som regel tørker på et par dager, uten at fargene blir blassere av det! 
Den siste hele dagen (dagen før avreisedagen) er det ikke lagt opp til maling. Derfor er det all grunn til å tro at maleriene er tørre nok til å fraktes hjem når tiden er inne, så sant du ikke har malt veldig  tykt... Maleriene er lerreter som vi stifter fast på en plate som står på staffeliet. Disse kan så eventuelt rulles sammen, eller legges flatt i kofferten, og du får veiledning i hvordan du monterer disse på trerammer når du er vel hjemme. 

Hvis du vil male mye, kan du ta med noen egne lerreter. Når disse skal fraktes, kan det gjøres på denne måten.

Må jeg være med på alt?

Å nei da! Her er det fritt fram, du kan male så lite eller mye du vil, du kan gå turer i den flotte naturen, du kan bade eller sole deg, spille petanque eller nyte et glass vin ved bassenget. Om du har leiebil og vil ta en dag på egen hånd ned til havet, står du fritt til det også. Du bestemmer!

Hvor mange blir vi?

Max 14 kursdeltakere, i tillegg til Igor og Vanja.

Flere spørsmål? Ta kontakt!

bottom of page